Illustrationer

Kontakt

Du er altid  velkommen til at kontakte mig og få et tilbud på en konkret opgave.  Ring 40 50 80 17 eller skriv en mail til mig på mail@tegneren.dk eller gør brug af kontaktformen nederst på denne side.

Prisen på  illustrationer varierer. Der er forskel på at lave en humoristisk og en realistisk illustration eller for den sags skyld en skitse til et storyboard.  Tidsforbruget afhænger af tegnestilen, detaljeringsgraden, om den skal farvelægges osv.

Tiden til idearbejde, inden selve illustrationen påbegyndes, kan også variere.  Af og til er ideen oplagt eller kunden har selv udviklet den, inden han kontakter mig. Andre gange kræver den lidt længere tid, hvor jeg skiftevis brainstormer og skitserer.  Til tider ønsker kunden at se en skitse inden den endelige version fremstilles.

Den laver jeg så i blyant eller tusch og mailer til kunden, så han kan danne sig et indtryk, kommentere og godkende inden jeg går i gang med den endelige tegning, der også fremsendes pr mail i det grafiske format, der måtte ønskes.

Rene Birkholm

Skriv din besked her