14 jan 2020

Video og animation

Ved video eller animationsproduktion arbejder jeg ofte ud fra et udstukket budget og tilpasser så tidsforbruget det udgangspunkt. En opgave kan jo så at sige løses på alle mulige niveauer. Det handler fx om at vælge en tegnestil og grad af animation, der matcher den økonomi, der nu engang er i projektet. Er budgettet særligt småt kan jeg også anvende prefabrikerede animationer, symboler og figurer.

I nedenstående links er udelukkende anvendt originalt materiale.

 

Video til Appenæs friskole. En såkaldt speed drawing video.

 

Denne animation er lavet for et firma der transporterer værdier og blev anvendt på en messestand til at skabe opmærksomhed, forklare og ligge op til en snak.

 

Denne animation er et eksempel på en Facebook cover animation (derfor den lidt lave opløsning) til en festival. Den er tænkt som en loop-animation og inkluderer både animerede illustrationer og logo bumper.

 

Dette eksempel er lavet som Youtube-video for en tegneserie til salg hos Comioxology – verdens største forlag for salg af digitale tegneserier.

Næste video har samme formål som den forrige. Med andre ord endnu et eksempel på en produkt-promoverings-video.

 

Næste video er ikke i første omgang lavet i kommercielt øjemed, men med det formål at afdække mulighederne i et nyt 3D program med nogle smarte features, der gør det mere overkommeligt at producere 3D animation uden et kæmpestort budget.

 

3D animation af Rene Birkholm alias rebi Danmark Odense Fyn tegneren.dkhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=zdLzZW3e8Y8

Nedenstående er lavet til Odense Kommunes rygestop-kampagne for unge. Den bestod af en kombination af tegneserie og animationer og kørte som on-line-julekalender på Instagram i december 2019.

Julekalender tegning og animation til KysBedreOdense af Rene Birkholm alias rebi Danmark Odense Fyn tegneren.dkhttps://www.instagram.com/p/B6DFXqdBar9/

Næste eksempel er en doodleanimation til en fortælling om dyrebørn der fjernes fra deres mor for at optræde i cirkus.